Grab the moment

Grab the moment

Ny bloggside

bloggPosted by Heidi Tue, December 07, 2010 14:08:40

Hei og hopp.

Her har det vært stille en stund.

Jeg har hatt litt problemer med denne bloggen med tanke på design og oppsett. Det har gjort at jeg har valgt å opprette en ny og mer brukevennlig blogg.

De som ønsker å følge med videre kan gå inn på den nye bloggen min:

http://nr79.blogspot.com/

Jeg setter pris på alle som vil være med videre og alle kommentarer som kommer:o)

Klems Heidi

Sommer nytelse

bloggPosted by Heidi Sun, July 25, 2010 13:55:32

Sommeren er fult i gang , og her er det skjedd en del siden sist.

Vi venter nr 2 i feb og jeg har vært ganske dårlig også denne gangen. Så en del av sommerens prosjekter har lat vente på seg. Vi mistet også dessverre vår kjære hund for en uke siden, det har vært veldig trist og hun kommer til å bli sårt savnet.

Tenkebenken min er enndelig ferdig satt sammen, og etter svigers kom tilbake fra nordnorge har det kommet et par nye ting inn i heimen og hagen.

Min kjære svigermor, snill som hun er hadde med seg både melkespann og et elgamelt trau. Trauet har oldemoren til min mann brukt å bake i, så den har jo en helt spessiel afeksjonsverdi for oss. Man ser den er godt bruk og reparert. Man var mye flinkere til å tavare på tingene sine og reparere dem før. Glerder meg kjempe til å få den "installert" på kjøkkenet, med masse frukt og grønnsaker i.

Ha en fortsatt fin sommer!

Klems Heidi

Jeg har verdens snilleste mann, datter og voffse!!

bloggPosted by Heidi Sat, May 29, 2010 09:53:20

Jeg har helt siden den kom i butikken i vår ønsket meg hagebenken Frøya fra Skeidar, men syntes den var litt i det dyreste laget. Så til bursdagen min har jeg ønsket med tilskudd til denne. Overraskelsen var da stor og gleden større da vi i går skulle kjøpe bursdags gaven fra datter,mannen min og voffsen på forskudd. Tror dere ikke at disse gærne menneskene kjøpte benken til meg! Jeg føler meg SÅ heldig! Har gått og smilt siden vi kjøpte den i går ettermiddag. Nå skal jeg kose meg med monteringen, tror den kommer til å passe perfekt under kisebærtreet !

Bilde kommer så snart jeg har satt den sammen. smiley

Uteplassen vår.

bloggPosted by Heidi Sat, May 22, 2010 22:43:05

I fjor gjorde vi et skikkelig sipper tak i hagen da vi blandt annet utvidet plattingen.

Vi "resirkulerte" den gamle grå skiferen vår og drukte den på den delen av plattingen vi har spise plass. På den delen vi skulle ha den nye sorte rotting gruppen la vi svart skifer vi kjøpte da vi flyttet inn. Det var da egentlig planer om å bruke denne til gulv inne, men dette har alderi skjedd så da passet det godt å bruke den ute. Enkelte steder fikk vi noen små kanter der vi måtte ha kuttet opp små skifer fliser, der valgte vi i steden og bruke svarte rulle/elv sten. Det ble en fin avrunding og brekk til alle firkantene.

I år blir det nok et par forandringer, vi har bla best svart trekk til sofaen. Da vi fandt ut at hvit trekk som er veldig stilig ikke går så godt overens med en 3 åring og en sort hund. Vi har også gjort om på trappe plattingen på andre siden av huset. Nye bilder kommer fortløpende. smiley

Vår og kroppskrubb

bloggPosted by Heidi Mon, April 05, 2010 22:19:02

Må si jeg ble inspirert av bloggen http://degodetingilivet.blogspot.com og ville dele med dere en skrubben jeg liker å bruke.

Bland finkornet salt med tistelolje og noen dråper eteriskolje med lime.

Dette gir en genial kroppskrubb som både strammer opp, fjerner døde celler og gir masse fukt.

Ellers står jo våren for dør og det kribler i fingrene mine etter å kunne beynne hagesesongen for fullt. Planene er klare så nå venter man kun på været .

Klems

Påskepynt

bloggPosted by Heidi Fri, April 02, 2010 12:58:59

Påsken er her og NIB har utfordret alle til og sende inn bilder av sin påskepynt.

Her kommer mitt tilskudd :O)

God Påske!

Vår stemning

BadPosted by Heidi Wed, March 31, 2010 17:38:02

Det er Påske, det regner og våren står for dør. Bortsett fra noen små detaljer så er badet ferdig J

For å få litt vårstemning inn i huset har jeg plukket inn foskytia og kirsebær greiner. Jeg har satt noen av dem i den emaljerte kannen jeg har på badet, jeg har også festet noen spurver i dem som jeg kjøpte på Kremmerhuset. Forskytiaen får søte gule blomster når de springer og kirsebæren hvite. Syntes dette er en fin måte og forlenge våren på med å få den inn i huset på forskudd.

Klems

Vinduer

OppussingPosted by Heidi Wed, March 24, 2010 12:13:33

Som om det ikke var stor nok kostnad og skulle bytte bad, har vi også måttet bytte en del store vinduer i huset.

Dette har ligget på oss som en mare, men etter den kalde vinteren som nå har vært, kom vi til at enkelte av vinduene ikke kunne vente lengre.

I stuen har vi en hel vegg med vinduer og en verandadør, her var vinduene pungterte og karmene råttene. I tillegg hadde vi 3 andre vinduer som også hadde avgått med døden. Vi kom i kontakt med Glassmester Rønning i firmaet A/S Glassrønning. Og jeg må si at dette er den mest posetive opplevelsen jeg noensinne har hatt med håndtværkere!! De ringte når de viste de kom for sent (dvs de kom 5 min for sinket), de jobbet effektivt og fikk alt unnda på 1 dag, de ryddet opp etter seg (noe jeg ikke er vant med fra andre), de var høfelig og greie og sist men ikke minst: de hadde stolthet i arbeidet sitt. Jeg følte at de virkelig la igjen noe her, hvis dere skjønner hva jeg mener. Det var så utrolig bra utført, jeg kan ikke sette fingeren på en eneste ting jeg ikke er super fornøyd med.

Så hvis noen skal bytte vinduer så annbefaler jeg dem på det varmeste!!

Vi koser oss iallefall masse med de nye vinduene våre!

Klems

Next »