Grab the moment

Grab the moment

Ny bloggside

bloggPosted by Heidi Tue, December 07, 2010 14:08:40

Hei og hopp.

Her har det vært stille en stund.

Jeg har hatt litt problemer med denne bloggen med tanke på design og oppsett. Det har gjort at jeg har valgt å opprette en ny og mer brukevennlig blogg.

De som ønsker å følge med videre kan gå inn på den nye bloggen min:

http://nr79.blogspot.com/

Jeg setter pris på alle som vil være med videre og alle kommentarer som kommer:o)

Klems Heidi

Sommer nytelse

bloggPosted by Heidi Sun, July 25, 2010 13:55:32

Sommeren er fult i gang , og her er det skjedd en del siden sist.

Vi venter nr 2 i feb og jeg har vært ganske dårlig også denne gangen. Så en del av sommerens prosjekter har lat vente på seg. Vi mistet også dessverre vår kjære hund for en uke siden, det har vært veldig trist og hun kommer til å bli sårt savnet.

Tenkebenken min er enndelig ferdig satt sammen, og etter svigers kom tilbake fra nordnorge har det kommet et par nye ting inn i heimen og hagen.

Min kjære svigermor, snill som hun er hadde med seg både melkespann og et elgamelt trau. Trauet har oldemoren til min mann brukt å bake i, så den har jo en helt spessiel afeksjonsverdi for oss. Man ser den er godt bruk og reparert. Man var mye flinkere til å tavare på tingene sine og reparere dem før. Glerder meg kjempe til å få den "installert" på kjøkkenet, med masse frukt og grønnsaker i.

Ha en fortsatt fin sommer!

Klems Heidi

Jeg har verdens snilleste mann, datter og voffse!!

bloggPosted by Heidi Sat, May 29, 2010 09:53:20

Jeg har helt siden den kom i butikken i vår ønsket meg hagebenken Frøya fra Skeidar, men syntes den var litt i det dyreste laget. Så til bursdagen min har jeg ønsket med tilskudd til denne. Overraskelsen var da stor og gleden større da vi i går skulle kjøpe bursdags gaven fra datter,mannen min og voffsen på forskudd. Tror dere ikke at disse gærne menneskene kjøpte benken til meg! Jeg føler meg SÅ heldig! Har gått og smilt siden vi kjøpte den i går ettermiddag. Nå skal jeg kose meg med monteringen, tror den kommer til å passe perfekt under kisebærtreet !

Bilde kommer så snart jeg har satt den sammen. smiley

Uteplassen vår.

bloggPosted by Heidi Sat, May 22, 2010 22:43:05

I fjor gjorde vi et skikkelig sipper tak i hagen da vi blandt annet utvidet plattingen.

Vi "resirkulerte" den gamle grå skiferen vår og drukte den på den delen av plattingen vi har spise plass. På den delen vi skulle ha den nye sorte rotting gruppen la vi svart skifer vi kjøpte da vi flyttet inn. Det var da egentlig planer om å bruke denne til gulv inne, men dette har alderi skjedd så da passet det godt å bruke den ute. Enkelte steder fikk vi noen små kanter der vi måtte ha kuttet opp små skifer fliser, der valgte vi i steden og bruke svarte rulle/elv sten. Det ble en fin avrunding og brekk til alle firkantene.

I år blir det nok et par forandringer, vi har bla best svart trekk til sofaen. Da vi fandt ut at hvit trekk som er veldig stilig ikke går så godt overens med en 3 åring og en sort hund. Vi har også gjort om på trappe plattingen på andre siden av huset. Nye bilder kommer fortløpende. smiley

Vår og kroppskrubb

bloggPosted by Heidi Mon, April 05, 2010 22:19:02

Må si jeg ble inspirert av bloggen http://degodetingilivet.blogspot.com og ville dele med dere en skrubben jeg liker å bruke.

Bland finkornet salt med tistelolje og noen dråper eteriskolje med lime.

Dette gir en genial kroppskrubb som både strammer opp, fjerner døde celler og gir masse fukt.

Ellers står jo våren for dør og det kribler i fingrene mine etter å kunne beynne hagesesongen for fullt. Planene er klare så nå venter man kun på været .

Klems

Påskepynt

bloggPosted by Heidi Fri, April 02, 2010 12:58:59

Påsken er her og NIB har utfordret alle til og sende inn bilder av sin påskepynt.

Her kommer mitt tilskudd :O)

God Påske!

Min stil

bloggPosted by Heidi Mon, February 08, 2010 14:25:48

Jeg er vel i grunnen ganske sort/hvit i stilen, men jeg liker også veldig godt matrialer som saue feller, strikk,tre, drivved og smijern. Å kombinere gamelt og nytt er også noe jeg liker godt og å finne nye brukssteder for gamleting. Det nyeste jeg har falt helt for er betong. Utrolig mya fint man kan få i betong for tiden! Lys er også en viktig del av mitt interiør, kubbelys og telys er et must for meg.