Grab the moment

Grab the moment

Vår stemning

BadPosted by Heidi Wed, March 31, 2010 17:38:02

Det er Påske, det regner og våren står for dør. Bortsett fra noen små detaljer så er badet ferdig J

For å få litt vårstemning inn i huset har jeg plukket inn foskytia og kirsebær greiner. Jeg har satt noen av dem i den emaljerte kannen jeg har på badet, jeg har også festet noen spurver i dem som jeg kjøpte på Kremmerhuset. Forskytiaen får søte gule blomster når de springer og kirsebæren hvite. Syntes dette er en fin måte og forlenge våren på med å få den inn i huset på forskudd.

Klems

Fremgang

BadPosted by Heidi Thu, February 18, 2010 19:48:03

Varmekabler er lagt, gulv er støpt,membran er skjekket,våtrommsplatene er festet og sist men ikke minst alle fliser på gulv og vegger er nå lagt smiley

Etter en prat med arbeidslederen har jeg fått beskjed om at badet er ferdig innen en uke! JIPPI!! Jeg gleder meg som en liten unge til å ta i bruk badet. Vi har mange snille venner, familie og naboer hvor vi har dusjet disse ukene, men det er noe eget ved å kunne bruke sitt eget.

Oppussing av bad

BadPosted by Heidi Mon, February 08, 2010 14:34:53

Ja, da var vi i full gang med oppussing av badet.

Da vi flyttet inn for 4 år siden tok vi en førstehjelp på badet. Vi bor i et funkis hus som er mitt barndomshjem. Badet var ikke gjort noe med siden det ble bygd her på slutten av 60-tallet. Så det var oker gult/orange med brune mosaikk fliser på gulvet og brunt interiør. Alt ala 60-tallet.

Vi malte det krem og fikk inn krem interiør. Nå har vi funnet ut at vi må få gjort noe med det.

Vi har pusset opp resten av huset og hagen selv, men fant ut at pga regler og normer så satt vi bort dette prosjektet. Men jeg må jo innrømme at det klør litt i fingrene når jeg ser at de holder på!

Slik skal det bli:

På veggene skal det opp 10x20 falsete fliser som legges i mursteinsmønster.

Vi skal ha en henge do og denne går inn mot innboksede rør. Dette gjør at vi får en hylle og en kant opp mot taket, her skal det legges sorte mosaikk fliser 5x5 cm. samme flisen i 20 x20 skal på gulvet.

Vi skal ha et dushjørnet med dører som kan slås inn mot veggen og takdusj med troperegn. For at vår datter skal få bade har vi kjøpt et sammenleggbart badekar fra www.lilleprinsen.no

Da vi har en 2 beint og en 4 beint på 2,5 år har vi valgt interiørserien Freden fra Ikea.

Bad før førstehjelp:

Bad etter førstehjelp:

Disse bildene ble tatt dagen før vi rev badet for renovering.