Grab the moment

Grab the moment

Uteplassen vår.

bloggPosted by Heidi Sat, May 22, 2010 22:43:05

I fjor gjorde vi et skikkelig sipper tak i hagen da vi blandt annet utvidet plattingen.

Vi "resirkulerte" den gamle grå skiferen vår og drukte den på den delen av plattingen vi har spise plass. På den delen vi skulle ha den nye sorte rotting gruppen la vi svart skifer vi kjøpte da vi flyttet inn. Det var da egentlig planer om å bruke denne til gulv inne, men dette har alderi skjedd så da passet det godt å bruke den ute. Enkelte steder fikk vi noen små kanter der vi måtte ha kuttet opp små skifer fliser, der valgte vi i steden og bruke svarte rulle/elv sten. Det ble en fin avrunding og brekk til alle firkantene.

I år blir det nok et par forandringer, vi har bla best svart trekk til sofaen. Da vi fandt ut at hvit trekk som er veldig stilig ikke går så godt overens med en 3 åring og en sort hund. Vi har også gjort om på trappe plattingen på andre siden av huset. Nye bilder kommer fortløpende. smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Silje Tue, May 25, 2010 21:25:42

Hei!

Kjenner jeg blir utrolig sjalu- dere har det såååååå fint:) Tenk det, dere har gjort det meste selv- det er noe å være stolte av:) Jeg ringer når du skal fikse huset vårt:)

K/SS